Προσφορά υδραυλικές εργασίες

Πόσο είναι το κόστος μιας νέας υδραυλικής εγκατάστασης

Κόστος νέας υδραυλικής εγκατάστασης.

Ζητήστε προσφορά σήμερα !!

Ζητήστε προσφορά! θα σας καλέσουμε σε 1 λεπτό!!

2 + 0 = ?

 

Λόγω της οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια πολλά σπίτια στην Αθήνα έχουν ανάγκη από ανακαίνιση.

Αναγκαστικά οι Έλληνες έχουνε παρατήσει την ανακαίνιση και την περιποίηση του σπιτιού τους τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η ανακαίνιση σε ένα σπίτι είναι επιτακτική κάθε 30 χρόνια.

Το βασικότερο σημείο είναι τα θεμελιακά συστήματα στο σπίτι να Δουλεύουν σωστά.

Εμείς εδώ στην τεχνική 724 μπορούμε να σου προτείνουμε μια οικονομική λύση για μια μικρή, μεσαία, και μεγάλη ανακαίνιση στο μπάνιο ή στο σπίτι σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας τηλεφωνήσετε ή να Συμπληρώσετε την φόρμα ενδιαφέροντος και να μιλήσουμε από κοντά.

υδραυλικής εγκατάστασης

Για οποιαδήποτε εργασία τεχνική….. Texnikoi 724

Μερικές ενδεικτικές εργασίες:

  1. θερμοϋδραυλική εγκατάσταση
  2. Yδραυλική εγκατάσταση μπάνιου
  3. Aντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης
  4. Ανακαίνιση Μπάνιων
  5. Tοποθέτηση λεκάνης τουαλέτας
  6. Aντικατάσταση νεροχύτη
  7. Yδραυλική εγκατάσταση αποχέτευσης
  8. Aντικατάσταση σωλήνων καλοριφέρ
  9. και πολλά ακόμα …..!
υδραυλικός

Υδραυλικός άμεσα στο χώρο σας για επισκευή η βλάβη

Υδραυλικός – βλάβες – άμεσα στον χώρο σας !

Και σίγουρα η αμεσότητα το να βρεις ένα υδραυλικό για να σου λύσει το πρόβλημα είναι Σημαντικό.

Επαγγέλματα όπως ηλεκτρολόγος ο υδραυλικός ή ακόμα και ο ψυκτικός χρειάζεται σοβαρότητα συνέπεια και πάνω απ’ όλα να εμπνέεις τον πελάτη με ασφάλεια.

Τα υδραυλικά προβλήματα που παρουσιάζονται σίγουρα προκαλούν πανικό διότι εάν δεν διορθωθούν άμεσα προκαλούν σοβαρή ζημιά στο σπίτι.

Ζητήστε προσφορά! θα σας καλέσουμε σε 1 λεπτό!!

1 + 2 = ?

υδραυλικός

Όταν έχουμε βλάβη στα υδραυλικά το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να επικοινωνήσουμε άμεσα με ένα πιστοποιημένο Υδραυλικό. Ανάλογα με το πρόβλημα θα μας δώσει τις πρώτες κατευθυντήριες οδηγίες.

Οι βλάβες στο σπίτι δεν είναι κάτι το οποίο μπορούμε να το κάνουμε εμείς και το βασικότερο είναι να αφήνουμε όλες τις τεχνικές εργασίες να της κάνει κάνει κάποιος που ξέρει .

 

Μια απλή διαρροή, ένα πρόβλημα στη λεκάνη, ένα πρόβλημα στη βρύση, ένα σπάσιμο στο σωλήνα όλα είναι θέματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και πάνω απ’ όλα από ένα  υδραυλικό που έχει εμπειρία και γνώση του αντικειμένου.

Ένα πρόσφατο περιστατικό από την εταιρεία μας ήταν η αλλαγή μιας αποχέτευσης σε ένα μπάνιο.

Σε δύο μέρες αλλάχθηκε η αποχέτευση και ο πελάτης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

 

Εμείς εδώ στην τεχνική 724 Προσπαθούμε να λύσουμε κάθε πρόβλημα ανάλογα με την εμπειρία μας τις τεχνικές μας γνώσεις και το χρόνο που έχουμε διαθέσιμο στα χέρια μας.

Μέλημά μας είναι ισορροπία μεταξύ καλής τιμής και καλής εξυπηρέτησης για τον πελάτη ώστε να ξέρει πάντα ότι ότι πρόβλημα και να έχει μπορεί να μας καλέσει άμεσα ακόμα και για μια ερώτηση.

Ηλεκτρολογικά υδραυλικά ψυκτικά και οποιαδήποτε άλλα τεχνικά ζητήματα καλό είναι να εμπιστεύεσαι τους ειδικούς.

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις είναι περίπλοκα συστήματα που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση. Μια λάθος κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε μια καταστροφική πλημμύρα του σπιτιού σου.

 

Aνακαίνιση μπάνιου από 500 ευρώ στο Γαλάτσι: Ρωτήστε!

Aνακαίνιση μπάνιου από 500 ευρώ στο Γαλάτσι Εάν

Για οποιαδήποτε τεχνική εργασία η βλάβη, ρωτήστε εμάς πρώτα

Για οποιαδήποτε τεχνική εργασία η βλάβη ρωτήστε εμάς

Aνακαίνιση μπάνιου Πειραιάς, αντικατάσταση βαλβίδας μπανιέρας, επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα, κεντρική αποχέτευση επισκευή, συντήρηση ηλιακού περιστέρι, υδραυλική εγκατάσταση σπιτιού, υδραυλικοί Βύρωνας, υδραυλικοί Ηλιούπολη, υδραυλικοί νέα Ιωνία αττικής, υδραυλικοί νότια προάστια, υδραυλικοί Παγκράτι, υδραυλικοί παλαιό Φάληρο, υδραυλικοί Πειραιάς, αμπελόκηποι Αθήνα, υδραυλικός Κηφισιά, υδραυλικός Μαρούσι, υδραυλικός Πατήσια, υδραυλικός πεύκη, υδραυλικός τιμές, υδραυλικός Χαλάνδρι

ανακαίνιση μπάνιου

Aνακαίνιση μπάνιου από 500 ευρώ στο Γαλάτσι: Ρωτήστε!

Aνακαίνιση μπάνιου από 500 ευρώ στο Γαλάτσι

Εάν ανησυχείτε για το κόστος ανακαίνισης, τότε θα χαρούμε να σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, ακόμη και με μικρό προϋπολογισμό, επιλέγοντας εμάς !!

ανακαίνιση μπάνιου

7 λόγους για τους οποίους πρέπει να ανακαινίσετε το μπάνιο σας

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να ανανεώσετε ένα σπίτι είναι να ανακαινίσετε το μπάνιο σας.

Μια ανακαίνιση δεν σημαίνει απαραίτητα την αποδόμηση του μπάνιου σας εντελώς- απλά αντικαθιστώντας κάποια πράγματα μπορεί να ενισχύσει δραματικά την εμφάνιση και την αίσθηση του μπάνιου σας.

Φυσικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να γκρεμίσετε  τα πάντα και ξεκινώντας από το μηδέν.

Όλα εξαρτώνται από το τι θέλεις να επιτύχεις και το σημαντικότερο από τον προϋπολογισμό σου.

Aνακαίνιση μπάνιου από 500 ευρώ στο Γαλάτσι: Ρωτήστε!

1. Διορθώστε τυχόν υπάρχοντα προβλήματα

Aνακαίνιση μπάνιου από 500Με την πάροδο του χρόνου, τα περισσότερα μπάνια βιώνουν διαρροές νερού, που οδηγούν σε σήψη στα δάπεδα και προβλήματα με  μούχλα.

Αυτό είναι σίγουρα ο νούμερο ένα λόγος που οι πελάτες μας επιδιώκουν να ανανεώσουν το μπάνιο τους.

2. Αυξήστε το χώρο αποθήκευσης

Aνακαίνιση μπάνιου Βρίσκω ότι πολλοί πελάτες ανακαινίζουν το μπάνιο τους απλά για να αυξήσουν το χώρο αποθήκευσης τους.

Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να προσθέσετε μια σειρά ντουλαπιών μπάνιου .

Aνακαίνιση μπάνιου από 500 ευρώ στο Γαλάτσι: Ρωτήστε!

Όχι μόνο αυτά τα πρακτικά ντουλάπια σας προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και βελτιώνουν  την εμφάνιση του μπάνιου σας, αλλά εάν επιλέγετε ντουλάπια με καθρέφτη, μπορείτε να προσθέσετε πρακτικότητα.

3. Αλλαξτε  το “look” του μπάνιου σας

Εάν είστε σαν τη σύζυγό μου και πολλούς από τους πελάτες μας, μπορεί απλά να έχετε κουραστεί από το μπάνιο σας και είστε έτοιμοι να το κάνετε ένα facelift.

Αυτό μπορεί εύκολα να επιτευχθεί με την τοποθέτηση νέων πλακιδίων ή με την προσθήκη αξεσουάρ στο μπάνιο σας.

Για να δώσετε στο μπάνιο σας μια κομψή εμφάνιση, απλά μιλήστε με έναν από τους τεχνίτες μας και θα χαρούμε να σας προσφέρουμε μερικές ιδέες για να αναδιαμορφώσετε το μπάνιο σας σε κάτι σύγχρονο  – χωρίς να χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν.

4. Αυξήστε την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη της ανακαίνισης του μπάνιου σας είναι ότι θα αυξήσει την αξία μεταπώλησης του σπιτιού σας.

Με δεδομένη την πτώση της αγοράς ακινήτων , ένας τρόπος να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να ασφαλίσετε μια γρήγορη πώληση είναι να ανακινήσετε  το μπάνιο σας – χωρίς πολλά εξοδα.

Τα σπίτια με μοντέρνα ή ανακαινισμένα μπάνια τείνουν να πωλούνται  σε υψηλότερη τιμή από τα σπίτια με τα μπάνια με ημερομηνία λήξης.

Ένα νέο μπάνιο όχι μόνο σας επιτρέπει να απολαύσετε το μπάνιο σας, αλλά λειτουργεί και ως μεγάλη επένδυση.

Aνακαίνιση μπάνιου από 500 ευρώ στο Γαλάτσι: Ρωτήστε!

5. Προσθέστε λειτουργικότητα

Αν έχετε ένα πολυάσχολο νοικοκυριό με πολλά μέλη που χρησιμοποιούν το μπάνιο, η ανακαίνιση του μπάνιου σας μπορεί να σας βοηθήσει να το καταστήσετε πιο λειτουργικό.

6. Βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης

Αν και δεν είναι υψηλός ο κατάλογος πελατών  που επιθυμούν να ανακαινίσουν το μπάνιο τους για αυτούς τους  λόγους , υπάρχει μια σταθερή αύξηση εκείνων που το κάνουν  με περιβαλλοντικά συνείδηση.

Τα ποιοτικά προϊόντα μπάνιου, όπως τα εξοικονόμησης νερού, οι τουαλέτας χαμηλής ροής και τα ενεργειακά  δάπεδα, μπορούν να βελτιώσουν δραματικά την ενεργειακή απόδοση του μπάνιου σας.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε νέα παράθυρα, τα οποία θα βελτιώσουν τον εξαερισμό, εξαλείφοντας τόσο το κόστος ψύξης το καλοκαίρι όσο και το κόστος θέρμανσης το χειμώνα.

7. Κάντε το μπάνιο σας ασφαλέστερο

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να εξετάσετε την ανακαίνιση είναι να κάνετε το μπάνιο σας ασφαλέστερο, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά, όπως και εγώ.

Πράγματι, τα περισσότερα ατυχήματα στο σπίτι εμφανίζονται στο μπάνιο, τα οποία μπορούν να αποφευχθούν κάνοντας κάποιες απλές αλλαγές.

Συμπέρασμα:

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να σκέφτεστε την ανακαίνιση του μπάνιου σας και κυριαρχεί κυρίως αυτό που θέλετε να επιτύχετε.

Εάν ανησυχείτε για το κόστος ανακαίνισης, τότε θα χαρούμε να γνωρίζουμε ότι μπορείτε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, ακόμη και με μικρό προϋπολογισμό, επιλέγοντας εμάς !!

ανακαίνιση μπάνιου

Ανακαίνιση Μπάνιου | Έχετε σκεφτεί ποτέ πόση ώρα περνάτε στο μπάνιο σας;

Ανακαίνιση Μπάνιου | Έχετε σκεφτεί ποτέ πόση ώρα περνάτε στο μπάνιο σας;

Έχετε σκεφτεί ποτέ πόση ώρα περνάτε στο μπάνιο σας;  Συνήθως εκεί έχετε την πρώτη εικόνα του εαυτού σας για την νέα ημέρα που ξεκινάει. Κάποιοι χτίζουν καριέρες ολόκληρες στο τραγούδι την ώρα του ντους. Στην πλειοψηφία τους, τα μπάνια είναι σχετικά περιορισμένοι χώροι, των οποίων η λειτουργικότητα αποτελεί προτεραιότητα σε σχέση με τη διακόσμηση, τις προσωπικές μας πινελιές, και ενίοτε, την άνεση.

Ρωτηστε μας για το δικό σας μπάνιο σήμερα!

Ζητήστε προσφορά! θα σας καλέσουμε σε 1 λεπτό!!

1 + 0 = ?

 

 

 

 

ανακαίνιση μπάνιου

Μια εύκολη και οικονομική ανακαίνιση όμως, μπορεί να αλλάξει ριζικά το μπάνιο σας, κάνοντάς το ακόμα πιο λειτουργικό και ταυτόχρονα, ευρύχωρο, άνετο και όμορφο. Μια τέτοια ανακαίνιση δεν απαιτεί ιδιαίτερες  γνώσεις και έτσι, μπορείτε να πετύχετε εκπληκτικές αλλαγές, ακολουθώντας ορισμένα πολύ απλά βήματα. Οι ιδέες και οι λύσεις, ευτυχώς, είναι πάρα πολλές!

Ζητήστε μια προσφορά για την δική σας ανακαίνιση μπάνιου!

Σύμφωνα με έρευνα, που έγινε από το UK Water Conservation Campaign,  οι άντρες περνούν συνολικά 855 ημέρες της ζωής τους στο μπάνιο, ενώ οι γυναίκες 770. Δεν το λες και λίγο. Με άλλα λόγια, περνάμε περίπου 2 ½ χρόνια της ζωής μας στο μπάνιο. Εκεί ξεκινάει και συχνά έρχεται στο τέλος της η ημέρα μας. Κι αν το μπάνιο μας είναι μικρό, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να γίνει ομορφότερο. Η ανακαίνιση του μπάνιου μπορεί να γίνει εύκολα, οικονομικά και γρήγορα.

Ξεκινήστε μετρώντας την επιφάνεια που έχετε στη διάθεσή σας.

Στη συνέχεια, έχοντας κατά νου τις βασικές παροχές νερού για το νιπτήρα και το ντους, ή την μπανιέρα, σκεφτείτε ποιες αλλαγές μπορείτε να κάνετε, ώστε να αποσυμφορήσετε το μπάνιο σας, ή να το κάνετε να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο όμορφο. Ένα από τα βασικότερα – και μεγαλύτερα – έπιπλα του μπάνιου είναι ο πάγκος μπάνιου, μαζί με τη βάση του νιπτήρα. Για πολύ μικρά μπάνια, επιλέξετε κρεμαστό ντουλάπι μπάνιου που δεν ακουμπά στο πάτωμα και είναι περίπου στα μέτρα του νιπτήρα.

Ζητήστε μια προσφορά για την δική σας ανακαίνιση μπάνιου!

Μια από τις γωνίες του μπάνιου μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και για την εγκατάσταση γωνιακού νιπτήρα. Σε περίπτωση που η παροχή νερού δεν καταλήγει στη γωνία θα χρειαστείτε τη βοήθεια ειδικού, για την εκτροπή της. Τέλος, καλό θα ήταν να υπολογίσετε και το μέγεθος του νιπτήρα σας σε σχέση με το συνολικό μέγεθος του μπάνιου. Ένα πολύ μικρό μπάνιο χρειάζεται ένα σχετικά μικρό νιπτήρα. Ωστόσο, υπάρχουν λύσεις για όσους νιώθουν πως ασφυκτιούν με τους μικρούς νιπτήρες. Πώς θα σας φαινόταν ένας μακρόστενος νιπτήρας;

Τί κάνουμε με την αποθήκευση των όσων χρειαζόμαστε στο μπάνιο μας; Μια γωνιακή ραφιέρα, θα σας εξοικονομήσει χώρο και θα σας προσφέρει χώρους αποθήκευσης για πετσέτες, ή άλλα είδη μπάνιου. Εναλλακτικά, οι καθαρές πετσέτες μπορούν να αποθηκεύονται σε ένα καλάθι ενώ την πετσέτα που χρησιμοποιείτε μπορείτε να την κρεμάσετε σε γάντζο στον τοίχο, αντί σε ράγα.

Αν πάλι προτιμάτε να απλώνετε τις πετσέτες σας σε ράγα, τότε αυτή μπορεί να εφαρμοστεί είτε στην εσωτερική πλευρά της πόρτας του μπάνιου, είτε στην πόρτα του ντους (αν υπάρχει). Στο εσωτερικό της πόρτας του μπάνιου μπορείτε επίσης να κρεμάσετε ένα ειδικό αξεσουάρ μπάνιου με θήκες στις οποίες μπορείτε να φυλάσσετε μικροπράγματα, όπως καλλυντικά και είδη περιποίησης.

Θέλετε κι άλλο χώρο στο μπάνιο;

Με τον κατάλληλο σχεδιασμό, μπορείτε να εγκαταστήσετε ράφια είτε ακριβώς μεταξύ του νιπτήρα και του καθρέφτη, είτε πάνω από τη λεκάνη. Σε περίπτωση που ο νιπτήρας και η λεκάνη βρίσκονται στην ίδια ευθεία, ή σε κοντινή απόσταση, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ενιαίο ράφι που να ξεκινάει από το νιπτήρα και να καλύπτει και το καζανάκι της τουαλέτας.

Επιπλέον, να θυμάστε πως τα μεγάλα πλακάκια θα κάνουν το μικρό σας μπάνιο να φαίνεται μεγαλύτερο, ενώ επίσης, σε περίπτωση που η ανακαίνιση περιλαμβάνει και βάψιμο, καλό θα ήταν να επιλέξετε το πολύ 2 χρώματα.

Ζητήστε μια προσφορά για την δική σας ανακαίνιση μπάνιου!

Τα χρώματα που θα επιλέξετε θα πρέπει να ταιριάζουν και με τα χρώματα των υπολοίπων αντικειμένων του μπάνιου σας. Δώστε προσοχή στο χρώμα των ραφιών μπάνιου, του πάγκου, ή της κορνίζας του καθρέφτη σας. Κλείνοντας, μην ξεχάσετε να δώσετε προσοχή στο υλικό που επικρατεί στο μπάνιο σας. Είναι το ξύλο, το πλαστικό, η πορσελάνη; Ο σωστός συνδυασμός μεταξύ των υλικών και του χρώματος στους τοίχους μπορεί να κάνει το μπάνιο σας εξαιρετικά όμορφο.

ΠΗΓΗ- politis.com